Du er her: Forsiden     Om

Danaware ApS - Hvem er vi

Vægkalender

Danaware ApS er en grafisk virksomhed med speciale i produktion af 100% kundetilpassede bord- og vægkalendere samt fremstilling grafisk materiale i øvrigt. Danaware ApS startede op i 2011 med ideen om at fremstille reklamekalendere, der er 100% tilpasset en virksomheds image. Modsat mange andre udbydere, der primært tilbyder at kundetilpasse logo og budskab rundt om selve kalendariet, bygger vi hele kalendariet ind i kundens ønsker, der dermed opnår den komplette visuelle identitet.

Vores første produktionsår viste, med klar tydelighed, at der er et spirende marked indenfor fremstilling af kalendere og tryksager i små oplag. Vi har derfor valgt at udvide vores portefølje med alt fra brevpapir og visitkort til hæfter og limbundne bøger i oplag helt ned til 50 stk.

Kunden skal være i centrum!
Det blev hurtigt vores blomstrende holdepunkt. Vi bestræber os altid på at finde den bedst mulige løsning for vores kunder, hvor der samtidig er en sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Vores målsætning er at blive vores kunders foretrukne leverandør og grafiske partner ved udarbejdelse af alle former grafisk materiale samt digital print- og tryksager.

Danaware ApS har domicil i Tune, ca. 30 km uden for København. Virksomheden har en omkostningsflad produktionsgang, som betyder at vi kan give skarpe priser på produkter i høj kvalitet.

Vores viden er fordelt på henholdsvis dybdegående erfaring inden for dtp, grafik og produktion samt viden inden for indkøb og Supply Chain Management. Vi har således en bred erfaring i hele produktionsforløbet. Vi kan lave alt fra avis-annonce til forædlede tryksager med foliepræg, spot-UV og laserstans - vi sørger for logstikken er i fokus, så produktet bliver leveret til tiden!
Vi har etableret nogle gode forbindelser med nogle trykkerier hvor vi ved, vi kan stå inde for en god service og kvalitet, korte leveringstider og ikke mindst ordnede forhold både for ansatte og for miljøet.

Vi har desuden flere års erfaring i tryksager med variable data i en tryksag. Vi kan således lave notesbøger med inviduel navn på forsiden eller kalendere med variable data indlagt på forskellige datoer. Eller visitkortløsninger der sikrer at output er ens for alle kort, men på samme grundskabelon. En hel ny verden åbner sig, når man finder ud af de uanede muligheder, der findes når man benytter lave digital print og tryk!

Du er meget velkommen til at kontakte os, med henblik på en uforpligtende snak om et projekt eller udarbejdelse af tilbud målrettet din virksomheds behov.


Kontakinformationer


Firmaadresse
Danaware ApS
Byagervej 29
DK 4030 Tune
Danmark

VAT nr.:DK-33971400
CVR nr.:33971400
KOB nr.:1737048

Telefonnummer
Hovednummer:+45 2670 6506

Mailadresser
Generel:Almen kontaktinfo@danaware.dk
Produktion:Jesper Jensenjej@danaware.dk

Denmark Local Time (UTC/GMT +1 hours)

Hvorfor digitalt tryk?

Kalendere, notesbøger, blokke og post-its er stadig nogle af dagligdagens redskaber i langt de flestes hverdag.

Med digitalt tryk, kan man lave alle mulige reklameartikler i små oplag og dermed sprede budskaber med kort levetid.
Mangler du inspiration til hvordan man kan markedsføre sig i et i forvejen presset marked, kan du få din virksomheds logo eller budskab på netop disse produkter så dine kunder og leverandører ser dig og husker dig hver dag...

- kontakt os gerne for yderligere ideer ... vi er fulde af dem!

Variable data - det kan vi også!

Vi har flere års erfaring i at lave flet med variable data.

Vi kan således lave notesbøger med inviduel navn på forsiden eller kalendere med variable data indlagt på forskellige datoer.

En hel ny verden åbner sig, når man finder ud af de uanede muligheder, der findes når man benytter digital tryk.