Du er her: Forsiden     kontakt

Kontakt os bare!


Har du spørgsmål vedrørende vores viste produkter eller forespørgsler til tilgange af en special reklameartikel, er du mere end velkomen til at kontakte os.
Send spørgsmål, uforpligtende forespørgsler eller anmodning om kontakt via denne kontaktformular - Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakinformationer


Firmaadresse
Danaware ApS
Byagervej 29
DK 4030 Tune
Danmark

VAT nr.:DK-33971400
CVR nr.:33971400
KOB nr.:1737048

Telefonnummer
Hovednummer:+45 2670 6506

Mailadresser
Generel:Almen kontaktinfo@danaware.dk
Produktion:Jesper Jensenjej@danaware.dk

Denmark Local Time (UTC/GMT +1 hours)

Velkommen til Danaware ApS

Danaware ApS er en dansk virksomhed med speciale inden for produktion af kundespecificerede kalendermateriale, men også andre grafiske løsninger og tryksager er i sortiment.
Kunden skal være i centrum! - vi bestræber os altid på at finde den bedst mulige løsning for vores kunder, hvor der samtidig er en sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Vores målsætning er at blive vores kunders foretrukne leverandør inden for udarbejdelse af grafisk materiale samt print og tryksager.
For at sikre at vi altid vælger den mest miljørigtige løsning, benytter vi - så vidt muligt - FSC certificeret/miljøgodkendt papir.

Nyheder

 • Ny hjemmeside - nye produkter
  Vi har - med stor succes måttet konstatere, at vi har ramt en niche hvor der virkelig er behov for fremstilling af digitale tryksager og kalendere i mindre oplag. Vi har derfor besluttet at tilbyde yderligere en bred vifte at produkter, der gør det muligt for os at nå vores vision: at blive din foretrukne grafiske partner!
  Kig rundt i produkterne og se om ikke vi har noget spændende at tilbyde din virksomhed - og husk: Alle produkter kan 100% tilpasses i størrelser, font og farver!

 • Godt nytår og TAK
  Det har været et susende travlt og spændende år i Danaware ApS, hvor vi har fået etableret en masse gode forretningsmæsige engagementer.
  Vi sender en tak til alle vores kunder og leverandører, for en glidende process i vores første hele produktionsår.
  Vi glæder os til at servicere jer igen, såvel som at tage imod nye kunder :-)
  RIGTIG GODT NYTÅR!

 

 • Vi arbejder på gængse platforme og i anerkendte produktionsmiljøer